Pictura Mandala

Mandala are o simbolistica extrem de profunda si puternica. Mandala poate fi orice, poate sa fie totul sau nimic, poti fi chiar... tu. Cuvantul "mandala", tradus mot à mot, inseamna "cerc", in limba Sanscrita. Simbolistica ei in desen si pictura a fost popularizata in Occident de psihanalistul elvetian Carl Gustav Jung.

Centrul Mandalei reprezinta sursa suprema sau Dumnezeu. Daca ne raportam la mandala si luam ca sistem de referinta timpul, atunci centrul reprezinta prezentul - tradus prin "acum"; daca luam ca sistem de referinta spatiul, atunci centrul reprezinta "aici". Atunci cand alegi sa realizezi o mandala, implicatiile si efectele terapeutice ale pictatului devin mult mai evidente. In timp ce pictezi o mandala, devii constient de "aici" si "acum" si de importanta trairii in prezent - filosofia mindfulness-ului si a echilibrului psihic si emotional.

In tehnica picturala, o mandala se incepe intotdeauna de la centru spre exterior. Mandala este compusa din forme geometrice si culori ce au semnificatii diferite, care intr-un final ajung sa compuna un intreg, o poveste. Centrul reprezinta sursa (echilibrul mental si spiritual, universul) si este punctul de plecare al realizarii tabloului pe numere, iar exteriorul centrului reprezinta calatoria initiatica sau viata in sine si are ca punct final cheia catre inconstient, catre partile tale nestiute.

Fascinant este faptul ca o mandala terminata reprezinta intotdeauna un drum complet, o roata a vietii inchise si mai ales o reprezentare a propriei tale fiinte, a starii tale interioare. Atunci cand pictezi o mandala intri intr-o stare meditativa, care te poate ajuta sa depasesti anumite blocaje mentale din viata ta.

Criando iti ofera o gama diversa de seturi/kituri pictura Mandala cu ajutorul carora sa-ti explorezi si sa iti desavarsesti procesul de autocunoastere. Mandala este terapie si suflet. Alege sa lucrezi un set pictura Mandala si bucura-te de rezultat. Poti folosi mandala sa personalizezi obiecte din caminul personal sau diverse cadouri, oferindu-le putin din sufletul tau. Pune viata in fiecare pictura!

Produs WOW

Set pictura Mandala format din 45 de piese - MODEL EXCLUSIV

Set pictura Mandala format din 45 de piese - MODEL EXCLUSIV

175.00lei (-20%)
13999lei
Adaugă în coş Adauga la wishlist
( reviewuri)
Produse gasite:1