Cum comand

Va recomandam sa comandati direct pe site-ul www.criando.ro intrucat:

-   Ora la care lansati comanda este certa si ne va permite sa ne respectam promisiunea de a va raspunde la comanda in maxim 24 de ore;

-   Aveti acces permanent la stadiul comenzii Dumneavoastra si la comentariile pe care consultantii nostri de vanzari le adauga la aceste comenzi;

 

Pentru a lansa comenzi este necesar sa va inregistrati (adica sa va faceti un cont de client), folosind date de identificare valide. Magazinul foloseste un cos de cumparaturi "virtual", in care dumneavoastra adaugati produse folosind butonul Adauga in cos. Acest buton il puteti gasi sub poza produsului sau la pagina cu detaliile despre produs.

 

Dupa ce ati adaugat produsul in cos, se va deschide pagina unde este prezentat continutul cosului de cumparaturi. In acest moment puteti fie sa va intoarceti la pagina anterioara folosind butonul Continua cumparaturile, fie sa trimiteti comanda folosind butonul Comanda.

 

Cand va decideti sa trimiteti comanda, in ecranul Trimite comanda aveti de ales tipul cumparatorului (persoana fizica sau juridica), adresele de facturare si de livrare, precum si modalitatile de plata si livrare; puteti sa adaugati datele despre firma Dumneavoastra sau alte adrese folosind Contul meu. Deasemenea puteti alege si modalitatea de plata. Daca aveti alte observatii in legatura cu comanda, le puteti scrie la rubrica Instructiuni speciale. Dupa ce ati specificat optiunile dorite, dati click pe butonul Pasul urmator.


In ecranul Recenzie veti revedea informatiile despre comanda: cumparator, adrese de facturare/livrare, modalitati de plata/livrare, produsele din comanda si valoarea totala a comenzii. Pentru a trimite comanda apasati butonul Finalizati comanda


Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul S.C. CRIANDO BUSINESS LINE S.R.L., nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

 

CRIANDO BUSINESS LINE va recomanda realizarea comenzilor online, prin intermediul adreselor de email puse la dispozitia Dumneavoastra, pentru a putea astfel sa asiguram prelucrarea, urmarirea si livrarea cat mai prompte ale comenzii Dumneavoastra.

Nu uita! PROMO 3 + 1 GRATIS la picturi pe numere sau goblenuri cu diamante. Promotia se activeaza automat cand ai 4 produse in cosul de cumparaturi.