Livrare si Retur

Livrarea produselor:


Produsele Criando sunt livrate la adresa specificata de dumneavoastra in formularul de comanda, prin curierat rapid. Pentru comenzile cu valoare mai mica de 200 lei, costul de livrare este de 14.99 lei, oriunde in Romania, iar pentru comenzile peste 200 lei transportul este gratuit.Politica de retur:

Potrivit prevederilor legale in vigoare, „consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati și fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.”

 

Produsele care nu satisfac cerintele dumneavoastra vor fi expediate inapoi la  CRIANDO BUSINESS LINE SRL, Bucuresti, sector 5, Str. Pictor Mihail Dan,Nr. 4, Bl. 62, Sc. 1, Et. 1, Ap.6. Produsele pot fi returnate doar in ambalajul original, fara a fi deteriorate, in termen de 10 zile de la primirea lor.

 

Renuntarea la produsele cumparate in termen de 10 zile este valabila doar pentru produsele livrate prin curier. Comenzile care sunt livrate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta intrucat pot fi vizualizate, verificate şi acceptate personal ca şi corespunzatoare cu scopul şi nevoile clientului.

 

Cheltuielile directe ocazionate de returnarea marfii (transport marfa si comisioane retur bani) vor fi suportate in totalitate de comparator.

 

Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat agreat de CRIANDO BUSINESS LINE SRL. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeaşi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au insotit). Produsele returnate trebuie sa fie insotite de formularul de retur in original şi o copie a facturii de achizitie. In cazul returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de catre cumparator şi vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata cumparatorului. Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur, prin transfer bancar. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport, acestea fiind suportate integral de catre client.

 

Important


In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, accesorii lipsa, certificat de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus sau daca clientul a expediat produsul fara a completa formularul de retur sau a expediat produsul prin alt serviciu de curierat decat cel agreat, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse de pe site-ul www.criando.ro, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.