Articole din blog

Aranjare tablouri pe perete in stil feng shui – tips & tricks!
spre articol

Daca nu ai resursele necesare pentru a apela la un profesionist care sa te asigure ca vei face o aranjare tablouri pe perete perfecta, atunci nu trebuie sa renunti la idee. Expunerea tablourilor - fie ele pictate, fie goblenuri cu diamante – este simpla, daca tii cont de cateva reguli simple

Mandala - semnificatie si simbolistica in cultura internationala
spre articol

Mandala este simbolul echilibrului interior. Cuvantul ”mandala” este de origine sanscrita (manda = cerc, sfera; la = continuator). In traducere libera, acest cuvant inseamna cerc. Simbolistica ei in desen si pictura a fost popularizata in Occident de psihanalistul elvetian Carl Gustav Jung.

Top 10 pictori - cei mai renumiti din toate timpurile
spre articol

Care sunt primii 6 pictori renumiţi din toate timpurile şi care sunt tablourile lor cele mai reprezentative? Este extrem de dificil să îi alegi pe primii 6 pictori, cei mai renumiţi din toate timpurile, dar în acest articol vom încerca să facem acest lucru. Am preferat să îi alegem pe cei care au avut contribuţii considerabile şi de durată la evoluţia artei şi care şi-au pus amprenta asupra unui anumit stil.

Tot ce trebuie sa stii despre mandale
spre articol

Mandalele sunt folosite în China, în Japonia şi în Tibet ca instrumente de meditaţie şi de rugăciune. Forma lor de bază este un cerc încadrat într-un pătrat şi conţine secţiuni organizate simetric în jurul unui punct central.

Beneficiile picturii pe numere
spre articol

Primul kit de pictură pe numere a fost realizat în anii 1950. Creatorii săi au fost tânărul artist american Dan Robbins și prietenul său Maks Klein, care au produs vopsele acrilice. Ideea a fost primită cu brațele deschise...

Sfaturi pentru prima ta Pictură pe numere
spre articol

Ca și începător, trebuie să știi să îți organizezi spațiul de lucru. Așează-te într-un loc unde să nu fii deranjat, pregătește pânza, vopseaua, pensulele și un pahar cu apă la îndemână.

Ce este pictura pe numere?
spre articol

A picta un tablou pe numere nu este deloc imposibil și nu necesită cunoștințe vaste într-ale pictatului. Pictura după numere este de fapt un sistem prin intermediul căruia imaginea este împărțită și marcată cu câte un număr, număr atribuit unei culori.

Metode creative de relaxare
spre articol

Stresul, anxietatea, oboseala, apatia, stările de nervozitate, durerile de corp, toate sunt rezultatele unei vieți stresante, obositoare și fără prea mult timp liber. Însă, cu ajutorul anumitor metode de relaxare, toate acestea pot fi contracarate, iar viața ni se va schimba radical.