Ring String

 

Tablouri realizate cu fire de ață

#inedit

 

 

RingString este primul tablou din lume făcut cu aţe după fotografiile tale, pe care îl asamblezi chiar tu cu ajutorul unui asistent vocal. 

 

 

 

Nu este doar un hobby fascinant, ci și un cadou minunat care poate surprinde pe oricine, iar frumusețea tabloului este versatilitatea sa. Puteți oferi cadou fie un portret finalizat, fie un kit complet.

 

 

 

Un cadou unic

 

Întrebarea “ce să îi dăruiesc cadou?" este rezolvată cu kit-ul RingString! 🙂

Oamenilor moderni, care știu și au văzut multe, le este greu să fie surprinși. Totusi un tablou din cuie și fire de ață va impresiona pe toată lumea. Aceste tablouri sunt capabile să devină un decor demn de orice interior.

 

 

Complet, gata de lucru

 

 

 

Ce trebuie să faci? 

 

 

 

Dimensiuni

 

 

 

Cât timp durează?

 

În medie, este nevoie de 6-7 ore pentru a crea un tablou după fotografia ta. Nu este necesar sa lucrezi continuu, te poti opri, si cu ajutorul aplicatiei poti continua de unde ai ramas.

 

 

Hobby fascinant

 

 

 

Tabloul finalizat va arăta elegant în orice interior datorită armoniei dintre alb și negru, iar propria imagine va atrage atenția tuturor.

 

 

 

 

 

 

Proiecte finalizate

 

 

      

 

 

Stocul este limitat. Comanda acum pentru a te bucura de un produs fascinant.

 

   Cumpara   

 

 

 

Nu uita! PROMO 3 + 1 GRATIS la picturi pe numere sau goblenuri cu diamante. Promotia se activeaza automat cand ai 4 produse in cosul de cumparaturi.