Vanzari EN-GROSS

Daca iti doresti sa devii partenerul nostru, tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de pe site si unul dintre membrii echipei noastre te va contacta in cel mai scurt timp.

 

Pictura pe numere este mai mult decat un hobby, este arta, si din ce in ce mai multi oameni incep sa dea curs pasiunii pentru culoare. Bazata pe tehnica lui Leonardo da Vinci, pictura pe numere ii ajuta pe cei pasionati sa-si imbunatateasca abilitatile de a picta, sa-si dezvolte capacitatea de concentrare si atentie, in timp ce se relaxeaza si reusesc sa-si realizeze propriile opere de arta.

 

Daca iti doresti sa oferi bucurie pasionatilor de pictura, fie ei profesionisti sau neprofesionisti, poti deveni partenerul nostru si poti beneficia de ofertele de pret speciale pentru vanzari en-gross de tablouri pictura pe numere. Produsele din gama Criando.ro sunt realizate din materiale de calitate, iar kit-urile contin tot necesarul pentru realizarea tablourilor. Consulta oferta si comanda articolele de care ai nevoie pentru reteaua ta de distributie.

 

*
*
*

Nu uita! PROMO 3 + 1 GRATIS la picturi pe numere sau goblenuri cu diamante. Promotia se activeaza automat cand ai 4 produse in cosul de cumparaturi.