Sport

Te-ai putea intreba oare ce legatura exista intre sport si pictura, insa ambele sunt definite de aceleasi cuvinte: pasiune, munca, daruire! Am ales doar trei dintre cele mai puternice cuvinte prin care putem reda dragostea pentru cele doua domenii, insa putem gasi un infinit de asemanari.

Realizarea unui tablou poate fi asemanata cu alergarea la un maraton. Ajungerea la punctul de Finish este solicitanta si necesita mult efort, daruire si ambitie. La fel, pictarea unui tablou implica efort, concentrare si ambitia de a duce munca la bun sfarsit. Sentimentul pe care-l ai atunci cand aplici tusa finala si iti pui semnatura pe tablou este identic cu cel pe care-l ai cand treci linia de final a maratonului.

Sportivii pot fi o inspiratie de forta si dedicare pentru tine, in timp ce lucrezi la tabloul preferat! Totodata, vor ramane o sursa de energie si motivare si dupa terminarea tabloului. Ori de cate ori iti vei privi opera, iti vei aminti de ambitia si efortul depus si vei fi mandru ca ai reusit sa termini cursa.

Daca si tu iubesti sportul si culorile, pune iubirea pentru cele doua domenii pe panza. Criando are o gama vasta de seturi de pictura pe numere cu tema sport. Consulta oferta completa si comanda tabloul care te inspira!

Produse gasite:0

 

 

 

Nu uita! PROMO 3 + 1 GRATIS la picturi pe numere sau goblenuri cu diamante. Promotia se activeaza automat cand ai 4 produse in cosul de cumparaturi.