Pictura pe numere personalizata

Pictura pe numere personalizata reprezinta transformarea pozei preferate intr-un tablou de pictat pe numere. Criando iti ofera posibilitatea de a transpune in vopsea fotografia preferata, cu ajutorul unui kit complet de pictura pe numere. Astfel, vei putea picta chiar tu cea mai draga amintire, chiar daca nu ai talent sau experienta in pictura.

 

Criando iti ofera un set complet de pictura pe numere personalizata, care va contine tot ce ai nevoie pentru a picta singur tabloul dorit. Kitul de pictura contine:

 

 • panza de calitate cu contur al pozei tale, impartita pe zone cu numere;
 • poza dorita ca referinta pentru pictura;
 • rama de lemn pe care este intinsa panza;
 • pensule de diferite dimensiuni si tuburi cu culori acrilice numerotate corespunzator panzei.

 

De ce sa alegi pictura pe numere personalizata ?

Pictura pe numere personalizata este o forma de arta accesibila si celor mai putini talentati la pictura, dar si cunoscatorilor care vor sa-si imbunatateasca abilitatile tehnice. Realizarea de tablouri pe numere personalizate reprezinta insa mai mult decat un hobby si poate fi:

 

 • Un cadou original si inedit – transpune in vopsea fotografia preferata, pe care o poti face cadou unui membru al familiei sau unui prieten. Astfel, vei reusi sa surprinzi destinatarul cu un cadou original si inedit, realizat cu materiale de calitate, care sa-i reaminteasca de clipele minunate traite impreuna cu tine ori de cate ori il va privi;

 

 • Incarcatura emotionala speciala a unui moment din viata, transpus in tablou pe numere personalizat, realizat chiar de tine, va avea o simbolistica speciala. Fie ca alegi sa-l expui in locuinta ta, fie ca il vei face cadou – el va reprezenta munca ta si emotia momentului pe care il surprinde;

 

 • Metoda de relaxare – pictura pe numere este si o metoda eficienta de relaxare. Atunci cand vei picta, te vei abandona in lumea culorii, te vei concentra la munca depusa si vei reusi sa te detasezi de problemele cotidiene;

 

 • Terapie prin arta – terapia prin pictura este una ce inregistreaza rezultate remarcabile. In cadrul acestui tip de terapie, starile si sentimentele sunt exprimate prin intermediul picturii, desenului, gestului grafic si culorii. In momentul in care vei lucra la o pictura pe numere personalizata, vei alege momentul pe care vrei sa-l transpui in culori in functie de starea de spirit de la momentul respectiv. Daca alegi sa pictezi un moment fericit din viata ta, ori de cate ori vei lucra la tabloul pe numere personalizat vei retrai clipele fericite si te vei incarca cu energie pozitiva;

 

 • Metoda de reducere a nivelului de stres – atunci cand lucrezi la o pictura pe numere personalizata toata energia ta emotionala si psihica va fi directionata catre realizarea tabloului. Astfel, te vei abandona universului culorii si vei reusi sa dai uitarii subiectele stresante ce te-au mentinut incordat, reusind astfel sa diminuezi nivelul de stres de peste zi sau saptamana si sa privesti viata dintr-o perspectiva mai optimista.

 

Opteaza pentru picturi pe numere personalizate Criando si traieste o emotie unica pictand chiar tu cele mai dragi amintiri! Completeaza datele, transmite-ne poza si comanda tabloul pe numere personalizat dorit! Nicicand nu a fost mai simplu sa pictezi!

 

 

 

Ce dimensiuni sunt disponibile?

40x50 cm - 230 lei

50x60 cm - 290 lei

50x70 cm - 350 lei

60x60 cm - 350 lei

50x90 cm - 420 lei

 

 

Termen livrare?
aprox 15 zile

 

 

Ce include setul de pictura pe numere personalizata?

 • panza de calitate cu contur al pozei tale impartita pe zone cu numere
 • rama din lemn pe care este intinsa panza
 • poza ta ca referinta pentru pictura
 • culori acrilice numerotate corespunzator panzei
 • pensule de dimensiuni diferite

 

 

Vrei sa iti pictezi propriul tablou?

 

Comanda acum completand formularul urmator: 

1. Completeaza datele

*
*
*
*
*

2. Incarca imaginile

3. Selecteaza marimea tabloului pe numere

*
+ 18 lei livrarea (în 14 zile)

 

 

  

 

 

 

 

Nu uita! PROMO 3 + 1 GRATIS la picturi pe numere sau goblenuri cu diamante. Promotia se activeaza automat cand ai 4 produse in cosul de cumparaturi.