Balerina

Baletul - tema preferata a lui Edgar Degas, denumit si "Pictura pe numere balerina". Surprinse in diverse ipostaze, balerinele sunt o combinatie intre gratie/lejeritate si incordare/efort.

Pictura pe numere balerina iti ofera oportunitatea de e explora in profunzime reprezentarea miscarii si a fiintei umane, surprinse in adevarata lume in care traieste.

Criando iti ofera o gama diversa de seturi de picturi pe numere ce au ca tema lumea fascinanta a balerinelor, cu ajutorul carora sa iti dezvolti tehnica picturala, in timp ce surprinzi secvente din lumea fascinanta a baletului.

Eleganta dansului si gratia tinerelor balerine te invita intr-un univers spectaculos, ocazie cu care vei cunoaste munca asidua ce se ascunde in spatele aparentei lejeritati a miscarilor de balet. Tema preferata a lui Degas este una fascinanta si surprinzatoare, caci iti ofera nu doar posibilitatea de a te bucura de eleganta si gratia dansatoarelor de balet. In plus, vei avea oportunitatea de a privi "in spatele cortinei", spre sala de repetitii, acolo unde munca balerinelor este una istovitoare.

Constructia artistica este dublata de gama eleganta si vie de culori cu care vei picta rochiile balerinelor, ce te vor prinde ca intr-un farmec, aproape simtind miscarile de dans.

Consulta gama completa de seturi de pictura ce au ca tema fantezia dansului balerinelor si lasa-te cuprins de energia lor. Picteaza si relaxeaza-te in timp ce vezi cum tabloul prinde viata sub pensula ta. Rezultatul iti va mari increderea in tine si te vei bucura de fiecare data cand vei privi tabloul sau cand prietenii ce-ti vor calca pragul casei te vor intreba fascinati: "Cine a pictat tabloul acesta?"

Comanda acum pictura pe numere din categoria Balerina preferata si bucura-te de experienta! La final tu alegi daca pastrezi tabloul sau il oferi cadou unui prieten drag. Acesta va fi surprins atat de originalitatea darului primit, cat si de frumusetea tabloului.

Produse gasite:0

 

 

 

Nu uita! PROMO 3 + 1 GRATIS la picturi pe numere sau goblenuri cu diamante. Promotia se activeaza automat cand ai 4 produse in cosul de cumparaturi.