Cum platesc

Plata ramburs

Plata in numerar, se efectueaza integral in momentul livrarii produselor la domiciliu, la comisionarul care a efectuat livrarea.

In unele situatii (comanda unica cu valoare mai mare de 1.000 lei sau refuzul repetat de a prelua comanda expediata) ne rezervam dreptul de a percepe plata, totala sau partiala, in avans. Prin comanda sa, clientul ia la cunoştinta şi accepta conditiile de livrare şi plata Criando Business Line. Toate preturile afişate pe site contin TVA.

 

Plata online cu cardul

1. Din pagina de comanda a website-ului, veti fi directionat catre o pagina securizata de plata NETOPIA mobilpay. Aici veti introduce datele de card; datele nu sunt stocate pe serverele NETOPIA mobilpay, ci sunt trimise direct catre banca procesatoare.

2. Banca procesatoare a platii transmite datele dumneavoastra catre banca emitenta pentru a primi acceptul de tranzactionare.

3. Raspunsul bancii emitente ( acceptarea sau refuzarea de plata ) este transmis catre platforma NETOPIA mobilpay.

4. NETOPIA mobilpay transmite raspunsul catre dumneavoastra, fiind directionat catre pagina unde ati efectuat plata.

Timpul necesar pentru pargurgerea celor patru pasi de mai sus varieaza intre 2 si 3 secunde.

 

Plata cu cardul in rate fara dobanda

 

La Criando.ro poti plati si prin programele de rate fara dobanda! Plata cu cardul in rate fara dobanda este valabila pentu posesorii de:

  • Star CARD Banca Transilvania
  • Bonus Card Garanti
  • Alpha MasterCard Credit
  • Credit Europe Bank

Pentru a cumpara cu cardul in rate fara dobanda trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

Pasul 1: introduci datele cardului si, in functie de cardul utilizat si programul de rate disponibil, vei putea alege numarul de rate;
Pasul 2: alegi numarul de rate dorit disponibile pentru tipul tau de card;
Pasul 3: apesi butonul Platesc in siguranta.

 

  • Cardul Star BT Banca Transilvania

Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania pe site-ul www.criando.ro si beneficiezi:

* De pana la 6 RATE fara dobanda pentru orice plata, daca alegi plata in rate
* De 0.3% din valoarea cumparaturii in Puncte Star, daca alegi plata integrala
* Perioada de gratie de pana la 56 de zile – valabila pentru toate tranzactiile (plati la comercianti –integral sau in rate, ridicari de numerar, plati de utilitati etc)

Sunt incluse in programul Star Card  cardurile de cumparaturi:  Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.

 

Nu ai inca  ? Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:

* In orice unitate Banca Transilvania
* Online pe www.starbt.ro
* Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337 – pentru retele mobile sau din strainatate; 0800 80 CARD (2273) – din reteaua Romtelecom

 

  • Garanti Bank

Vrei sa cumperi mai usor ce iti doresti?
Ai posibilitatea de a opta pentru sistemul de plata in maxim 6 rate cu 0% dobanda la Criando.ro.

Detalii: www.bonuscard.ro/pages/623.htm

 

  • Cardurile de credit Alpha Bank

Foloseste cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank si beneficiezi de 6 rate fara dobanda pentru toate produsele Criando achizitionate online. Cardurile incluse in program sunt: ALPHACARD VISA CREDIT, ALPHA MASTERCARD CREDIT, ALPHACARD VISA GOLD, ALPHA MASTERCARD CO-BRANDED.

 

  • Card Credit Europe Bank - pana la 6 RATE fara dobanda.

Pentru a plati online cu cardul, selectati optiunea "Plata cu cardul" din procesul de comanda si dupa introducerea numarului de card, selectati numarul de rate fara dobanda.

Cum puteti obtine Credit Europe Bank?

 

Plata cu ordin de plata

Plata prin ordin de plata se face doar in baza facturii proforma emise de SC CRIANDO BUSINESS LINE SRL, in urma confirmarii comenzii dvs. Livrarea produselor se face dupa confirmarea platii. Datele necesare efectuarii platii cu ordin de plata se vor regasi pe factura proforma.

Nu uita! PROMO 3 + 1 GRATIS la picturi pe numere sau goblenuri cu diamante. Promotia se activeaza automat cand ai 4 produse in cosul de cumparaturi.