Termeni si conditii

Generalități

Folosirea (vizitarea sau comanda produselor) acestui site implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în bune condiții a site-ului se recomandă citirea cu atenție a termenelor și condițiilor.

Intregul continut al site-ului www.criando.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC CRIANDO BUSINESS LINE SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC CRIANDO BUSINESS LINE SRL, a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Societatea CRIANDO BUSINESS LINE SRL își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o notificare prealabilă. Accesând această pagină puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acesteia.

 

Definiții

Acest site este întreținut și administrat de CRIANDO BUSINESS LINE SRL (legal înregistrată), care va fi denumit în continuare "Societate" sau "CRIANDO".

Persoana fizică sau juridică care comandă și achiziționează produse prin intermediul site-ului www.criando.ro este denumit "Client".

Adresa Internet care este proprietatea Societății (www.criando.ro) va fi denumită generic "site-ul criando.ro".

Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, prețurile și celelalte informații care se găsesc pe site-ul criando.ro vor fi denumite în continuare "conținut".

 

Declinarea responsabilității

Prețurile, disponibilitatea și descrierea produselor afișate pe site sunt informative. Fără confirmarea suplimentară a informațiilor în mod scris din partea companiei, CRIANDO nu își asumă responsabilitatea legală pentru eventualele greșeli de editare, afișare și/sau listare. CRIANDO BUSINESS LINE SRL își rezervă dreptul de a refuza comanda din considerente interne fără notificare prealabilă. CRIANDO BUSINESS LINE SRL își rezervă dreptul de a-și alege clientela cu respectarea Art. 56 din Ordonanța 99/2000 cu modificări ulterioare, privind comercializarea produselor și serviciilor pe piață.

   

Frauda

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului criando.ro, sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul criando.ro va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au încercat acest fapt, sau care exploatează erori ale aplicației.

 

Litigii

Orice litigiu apărut intre Clienți și Societate va fi rezolvată pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române.

Fiind de acord cu cele de mai sus, vizitatorul își asumă în totalitate aceste riscuri.

 

Securitatea datelor personale si a informatiilor transmise

Conform cerințelor Regulamentului (UE) 679 din 2016 aplicabil din 25 Mai 2018 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), CRIANDO BUSINESS LINE SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

 

Pentru mai multe detalii despre protecția datelor personale vă rugam sa citiți pagina GDPR.

  

Dacă aveți întrebări suplimentare în legătură cu termenele și condițiile de mai sus, vă rugăm să ne contactați.

  

CRIANDO BUSINESS LINE SRL

Str. Strada Pictor Dan Mihail, nr. 4, bloc 62, apt. 6

Sector 5, Bucuresti, 051919

Nr. Înreg. în Reg. Com.: J40/2557/2012

Cod unic de identificare: RO29876921

E-mail: office@criando.ro

Telefon: 0799 999 946

Nu uita! PROMO 3 + 1 GRATIS la picturi pe numere sau goblenuri cu diamante. Promotia se activeaza automat cand ai 4 produse in cosul de cumparaturi.