Garantie

Toate bijuteriile beneficiaza de 6 luni garantie incepand din momentul primirii coletului.

Criando Bijoux, magazin online administrat de S.C. Criando Business Line S.R.L., RO29876921, J40/2557/2012, deţinătoare a Autorizaţiei eliberata de ANPC, Nr: 8246 pentru efectuarea de operaţiuni cu metale preţioase si pietre preţioase, asigura, garanteaza si declara pe propria răspundere, conform prevederilor art. 5 din hotararea guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protecţia mediului, ca bijuteriile din argint importate sl comercializate de societate, nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu normele UE. Toate bijuteriile din argint comercializate sunt verificate si certificate, au o puritate de 92,5% si poarta marcajul direcţiei ANPC - Metale si Pietre Preţioase care garanteaza calitatea metalului preţios utilizat. Pietrele naturale pot prezenta mici diferente si imperfecţiuni de culoare sau crăpături, acesta nu este un defect, este aspectul lor natural. Ne dorim sa fiti pe deplin mulţumiti atunci când primiţi produsele cumpărate de la noi. In cazul in care nu sunteti incantat de produsele cumpărate, le putem schimba sau le puteti returna in termen de maxim 10 zile lucratoare si in acest caz vom returna contravaloarea achitata pe produs in termen de 15 zile de la data returnarii produselor. Clientii Criando Bijoux vor returna produsele cumpărate in ambalajul original împreuna cu bonul fiscal si certificatul de garanţie.


Folosirea si îngrijirea bijuteriilor

- pastrati bijuteriile in ambalajul original sau intr-un saculet dintr-un material moale, pentru a evita zgarieturile.

- curatati bijuteriile din argint simplu cu o carpa moale (click aici pentru panza profesionala de curatat bijuterii din argint) sau cu soluţii speciale pentru curatarea argintului, pentru a le reda strălucirea (click aici pentru solutie profesionala de curatat bijuterii din argint)

- scoateti bijuteriile înainte culcare, inainte de a face baie, de a spala vasele sau inaintea altor actlvitati similare in care bijuteriile ar veni in contact cu apa, detergenţi, produse cosmetice, chimice sau corozive, deoarece aceste produse pot decolora sau atenua stralucirea cristalelor.

- evitati loviturile bruste (de ex. impactul cu alte obiecte) deoarece ar putea cauza zgarieturi, ciobiri si alte daune.

- nu lipiţi pietrele căzute cu adeziv tip "picătura" sau orice alt tip.

 

Aceasta garanţie va asigura ca bijuteriile sunt din argint (garanţia se refera la faptul ca bijuteria este din argint si este marcata corespunzător ) si ca nu-si vor schimba proprietăţile in cazul in care respectaţi condiţiile generale de foloslre, descrise mai sus. In perioada de garanţie, in cazul in care aveţi o redamatie sl doriţi sa trimiteti un produs pentru reparaţie, va rugam sa va asiguraţi ca produsul este trimis impreuna cu factura fiscala si in ambalajul original. Conform legii 449/2003, art.ll alin.2, cumpărătorul nu poate cere inloculrea bijuteriei din motivul căderii pietrelor. Orlce reparaţie la produsele aflate in termenul de garanţie se va efectua in mod gratuit sau se va înlocui produsul, in condiţiile OG nr.21/1992 revizuita, daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorări, mai degraba decât utilizarea necorespunzatoare a produsului de catre cumparator. ln cazul in care bijuteria nu poate fi reparata , in funcţie de alegerea dv, va putem inlocul bijuteria defecta cu un model similar, un alt model de aceeaşi valoare sau va putem returna contravaloarea ei. Conform O.G. 21/1992, garanţia consta in remedierea gratuita a deficientelor aparute la produse in cadrul termenului de garanţie si care nu sunt imputabile consumatorului. Drepturile consumatorului sunt conforme cu O.G. nr.21/1992 republicata si LEGEA nr. 449/2003, precum si altor modificări ulterioare. Drepturile consumatorului nu sunt afectate de condiţiile de garanţie prevăzute in acest certificat.

Autenticitate “Swarovski Elements”

SC CRIANDO BUSINESS LINE SRL, in calitate de unic distribuitor “Criando Bijoux”, cu, Nr.Reg.Com. J40/2557/2012, C.U.I.RO 29876921, asiguram, garantam si declaram pe proprie raspundere ca produsele “Criando Bijoux” comercializate de catre www.criando.ro, sunt cu cristale autentice “Swarovski Elements”, sub marca inregistrata “SWAROVSKI® ELEMENTS”

Toate bijuteriile beneficiaza de 6 luni garantie incepand din momentul primirii coletului.

Nu uita! PROMO 3 + 1 GRATIS la picturi pe numere sau goblenuri cu diamante. Promotia se activeaza automat cand ai 4 produse in cosul de cumparaturi.