Sevalet pictura, 175 cm, lemn de pin, inaltime reglabila, culoare alba

Disponibilitate: Stoc epuizat
Termen livrare: Intreaba

 • Producator: Criando
 • Cod produs:
Cards

Pret:
17500 lei
Nu esti hotarat ?


Produse

Cea mai mare gama din Romania

Ambalaj

Cutie carton lucios premium

Flexibilitate

Plata in rate fara dobanda

Descriere produs

 

Șevaletul pentru Pictură este un accesoriu esențial pentru orice artist în devenire sau profesionist al artei vizuale. Este conceput pentru a oferi un suport stabil și confortabil pentru lucrările tale artistice, indiferent de locul în care te afli. Cu un design ingenios, acest șevalet se pliază și ocupă foarte puțin spațiu, astfel încât poți să-l depozitezi ușor și să-l ascunzi după ușă sau într-un dulap atunci când nu este folosit.

 

Caracteristici și beneficii

Șevaletul este fabricat din lemn de pin, un material durabil și rezistent, care asigură stabilitatea și siguranța lucrărilor tale artistice. Un șevalet pictură din lemn de pin conferă un aspect estetic plăcut și se integrează perfect în orice încăpere. Îl poți folosi chiar și ca obiect de decor pentru a-ți expune lucrările de artă realizate. În acest fel, toți cei care pășesc în casa sau atelierul tău, îți vor putea admira creațiile.

Sevaletul pentru pictură este disponibil în trei dimensiuni, pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor tale artistice:

 • Șevalet de birou / masă (50 cm) - perfect pentru spațiile de lucru mai mici, acest model compact îți permite să te bucuri de pictură și desen chiar și într-un birou sau pe o masă de dimensiuni reduse. Susține pânze de până la 40x50 cm
 • Șevalet 150 cm - cu acest șevalet de dimensiuni medii, ai mai mult spațiu pentru a-ți exprima creativitatea. Este ideal pentru atelierul tău de acasă sau pentru studiourile artistice. Susține pânze de până la 80x100 cm.
 • Șevalet 175 cm - pentru cei care iubesc lucrările de dimensiuni mai mari, acest șevalet generos îți oferă suportul necesar pentru realizarea unor opere de artă impresionante. Susține pânze de până la 90x120 cm.

 

Utilizare versatilă

Indiferent dacă ești un pictor în uleiuri, un acuarelist talentat sau un pasionat de desen, acest șevalet pictură este conceput pentru a-ți satisface toate nevoile artistice. Îl poți utiliza atât în interior, în atelierul tău, cât și în aer liber, pentru a-ți crea operele de artă în mijlocul naturii sau în timpul călătoriilor tale.

 

Stabilitate și reglabilitate

Șevaletul nostru este proiectat pentru a oferi o susținere solidă și reglabilă pentru pânza ta de pictură. Înălțimea și unghiul sevaletului pot fi ajustate în funcție de preferințele tale, astfel încât să poți lucra în cea mai confortabilă și ergonomică poziție. Această caracteristică este esențială pentru a evita oboseala și tensiunea la nivelul mușchilor mâinilor, senzații ce pot apărea în timpul creației artistice prelungite.

 

Potrivit pentru toți pasionații de artă

Șevaletul pentru pictură este destinat atât artiștilor amatori, care doresc să-și exploreze creativitatea, cât și artiștilor profesioniști care se află în căutarea unui suport de încredere pentru lucrările lor. Modelul de dimensiuni mai mici este perfect pentru copiii pasionați de pictură, dar și pentru adulții care vor să-și exprime creativitatea. Indiferent de nivelul tău de experiență artistică, acest sevalet devine o alegere excelentă.

 

Cum te ajută un șevalet pictură?

 • Îți oferă un suport stabil și reglabil pentru lucrările tale artistice.
 • Oferă o poziție confortabilă și ergonomică în timpul picturii sau desenului.
 • Sustine panze de pana la 90x120 cm
 • Economisește spațiu prin plierea sa și poate fi ușor ascuns.
 • Te ajută să-ți expui lucrările într-un mod profesional și atrăgător.
 • Este un accesoriu versatil potrivit pentru diverse tehnici artistice și medii de lucru.
 • Inspiră și motivează pasionații de artă să își exploreze creativitatea și să creeze opere de artă unice.

 

Piese incluse in pachet?

 

 

Instructiuni de montare:

 

 

Achiziționează Sevalet pictura, 175 cm, lemn de pin, inaltime reglabila, culoare alba potrivit nevoilor tale și bucură-te de confortul, stabilitatea și versatilitatea pe care le oferă în procesul tău artistic. Indiferent că ești acasă, în atelier sau în natură, acest sevalet devine partenerul tău în călătoria artistică.

 

Specificatii produs

 • General

  Dimensiune tablou
  175 cm - Alb
  Culoare
  Alb
Corporate
Nu uita! PROMO 3 + 1 GRATIS la picturi pe numere sau goblenuri cu diamante. Promotia se activeaza automat cand ai 4 produse in cosul de cumparaturi.