Sevalet de masa/birou, lemn natur, pentru tablouri de pana la 40x50 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat
Termen livrare: Intreaba

  • Producator: Criando
  • Cod produs:
Cards

Pret:
9800 lei
Nu esti hotarat ?


Produse

Cea mai mare gama din Romania

Ambalaj

Cutie carton lucios premium

Flexibilitate

Plata in rate fara dobanda

Descriere produs

Sevalet de pictură pliabil și practic - alegerea potrivita pentru artiști amatori sau profesioniști care doresc să-și exprime creativitatea într-un mod comod și eficient. Fabricat din lemn de pin, acest sevalet este durabil și elegant, adăugând o notă de rafinament spațiului tău de lucru.

 

Caracteristicile cheie ale acestui sevalet includ:

 

  • Pliabil și ușor de depozitat: Designul pliabil permite sevaletului să fie rapid și ușor de depozitat atunci când nu este folosit sau pentru a fi transportat cu ușurință în diverse locații. Ideal pentru spațiile cu restricții de spațiu sau pentru cei care călătoresc frecvent.

  • Suport versatil: Sevaletul este recomandat pentru tablouri cu dimensiuni de până la 40x50 cm, oferind un suport stabil și sigur pentru lucrările tale artistice.

  • Unghi de înclinare ajustabil: Cu ajutorul sistemului de ajustare a unghiului de înclinare, poți regla sevaletul la unghiul potrivit pentru a te asigura că lucrezi în cea mai confortabilă și eficientă poziție.

  • Stabilitate și rezistență: Lemnul de pin utilizat în construcția sevaletului asigură stabilitatea necesară în timpul procesului de pictură și durabilitatea pe termen lung.

  • Ușor de utilizat: Sevaletul este asamblat, astfel încât să poți începe să pictezi fără întârzieri sau complicații.

 

Indiferent dacă ești pasionat de pictură, ilustrație sau desen, acest sevalet pliabil îți oferă instrumentul potrivit pentru a-ți dezvolta talentul artistic. Poziționat pe masă sau birou, acest sevalet te va ajuta să-ți conturezi ideile și să creezi opere de artă minunate. Alege cu încredere acest sevalet și lasă-ți creativitatea să prindă aripi!

 
Produse similare


Corporate
Nu uita! PROMO 3 + 1 GRATIS la picturi pe numere sau goblenuri cu diamante. Promotia se activeaza automat cand ai 4 produse in cosul de cumparaturi.