Pentru copii

Pictura este o metoda de relaxare atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici. Pictura pe numere pentru copii este modalitatea ideala pentru a-l ajuta pe cel mic sa-si descopere pasiunea pentru culori sau sa-si dezvolte tehnicile de pictat.

Criando are o gama diversa de tablouri de pictat pe numere pentru copii, cu tematici prietenoase, special gandite pentru cei mici. Fie ca alegi sa comanzi kitul complet de pictura pentru cel mic, fie ca alegi sa pictezi tu tabloul pe care o sa-l expui pe peretele camerei lui – cu siguranta, la noi vei gasi modelul perfect!

In oferta magazinului nostru online, vei gasi tematici diverse, de la peisaje, masini, personaje preferate ale celor mici etc. Poti alege tablouri cu teme mai simple, cu mai putine detalii, cu ajutorul carora sa-l ajuti pe copil sa descopere magia picturii. Totodata, daca cel mic este deja pasionat de pictura si doreste sa-si exerseze si sa-si imbunatateasca tehncile, poti alege tablouri mai complexe, a caror realizare necesita o atentie mai mare la detalii.

 

Beneficiile picturii pe numere pentru copii

 

  • Mareste creativitatea – pictura si culorile ii permit copilului sa-si exploreze universul interior, ii stimuleaza imaginatia si ii dezvolta abilitatea de a privi in perspectiva;
  • Creste puterea de concentrare – pictura pe numere pentru copii implica o atentie sporita detaliilor. Pentru a reusi sa picteze tablouri pe numere, cei mici vor trebuie sa urmeze cu atentie harta desenului tiparita pe panza, sa urmareasca cifrele notate pe panza si sa lucreze cu culorile in acord cu acestea. Astfel, in timp ce va lucra la tablou, va invata sa se concentreze pe finalizarea fiecarei sarcini in parte si ca rezultatul final este compus din sectiuni mici, asemenea unui puzzle si direct influentat de modul in care lucrezi la fiecare in parte;
  • Dezvolta atentia la detalii – pentru realizarea tabloului, copilul va trebuie sa urmareasca numerele cu care este notata fiecare sectiune de pe panza. Aceste numere corespund culorilor cu care micutul va trebui sa picteze sectiunile respective. Daca va incurca un numar, va schimba culorile si rezultatul final nu va fi cel asteptat. Astfel, copilul va invata cat de importante sunt detaliile, isi va dezvolta abilitatea de a acorda atentie lucrurilor mici si va reusi sa-si duca la indeplinire sarcinile si sa identifice mai usor solutii;
  • Relaxare – da, si copiii au nevoie de relaxare! Dupa o zi incarcata la scoala, copilul tau are nevoie sa se destinda! Indreapta-i atentia catre pictura si tine-l departe de ecrane! Cu ajutorul picturii, ii vei oferi posibilitatea de a evada din cotidian, de a se bucura de un univers plin de culoare, care il va umple cu energie pozitiva;
  • Dezvolta personalitatea si cultura – pictura pe numere pentru copii ii va permite micutului tau sa exploreze un univers pana acum necunoscut. Va invata tehnici de combinare a culorilor, nume de pictori care au scris istorie, fapt ce-i va starni curiozitatea de a-i cunoaste si a le descoperi personalitatea. Astfel, va ajunge sa preia si integreze valori de viata de la marii artisti si sa-si imbogateasca nu doar cultura, ci si propria personalitate.

 

Consulta oferta completa de seturi pictura pe numere destinate copiilor si comanda tabloul preferat. Nu ezita si lasa-te sedus de teme si culori. Profita din plin de ofertele de pret existente pe site!

Produse gasite:0

 

 

 

Nu uita! PROMO 3 + 1 GRATIS la picturi pe numere sau goblenuri cu diamante. Promotia se activeaza automat cand ai 4 produse in cosul de cumparaturi.