RingString – o activitate creativă și modernă

Un tablou creat cu ață și cuie este o formă de artă populară numită String Art. Dacă te decizi să te apuci de această formă de artă specială, înarmează-te cu răbdare, sârguință și atenție.  O astfel de îndeletnicire te va calma, te va ajuta să scapi de negativitate și să îți pui mintea în ordine.

Ce reprezintă tablourile RingString

Aceste tablouri realizate cu fire de ață sunt un produs nou, unic pe piață. Acum poți transforma o fotografie de pe smartphone într-o fotografie pe fir, obținând un tablou pur și simplu magnific! 

Fiecare tablou RingString este unic. Poate fi o fotografie personală sau pur și simplu ceva care se potrivește ca decor pentru casa ta. În spatele firelor de ață rămâne o amintire a muncii tale și va deveni cu siguranță un subiect de discuție pentru oaspeți.

Cum se face tabloul RingString

RingString este primul tablou din lume pe care îl poți face cu ață neagră după o fotografie preferată. Tabloul se asamblează cu ajutorul unui asistent vocal online sau cu instrucțiunile PDF tipărite. 

Kitul conține tot ce ai nevoie ca să te apuci imediat de lucru:

  • Bază din lemn cu 240 cuie
  • Ață neagră
  • Suport pentru ață și telefon
  • Instrucțiuni cu un cod unic de asamblare
  • Sistem de prindere în perete

Tabloul se creează foarte simplu, urmând pașii indicați. Pentru început, trebuie să accesezi site-ul din manualul de utilizare, apoi să introduci codul unic de activare. Încarci poza dorită și alegi varianta care îți place cel mai mult. Acum este momentul să te apuci de lucru propriu-zis, și anume să urmezi pașii fir cu fir care îți sunt indicați. O parte importantă a procesului îl constituie însăși cutia -  aceasta va fi transformată cu ușurință într-o ramă pentru bază, urmând indicațiile din manual.

Totodată, te poți opri în orice moment și reveni la tablou oricând dorești. 

Cine îl poate face

Orice persoană care are dorința de a crea ceva inedit poate face un tablou cu ață și cuie. Nu este nevoie să fii talentat sau să deții anumite abilități. Cu răbdare și îndemânare, orice persoană care are vârsta de 14 ani și mai mult poate duce la bun sfârșit un astfel de tablou. 

Beneficiile elaborării unui tablou personalizat cu ață și cuie

Crearea unui tablou cu ață și cuie poate aduce mai multe beneficii pentru sănătatea mentală și fizică. Iată 5 beneficii ale creării tablourilor cu mâna ta:

  • Relaxare

Crearea unui tablou cu mâna ta poate fi o activitate relaxantă și terapeutică. Mișcările repetate ale mâinii și atenția acordată detaliilor mici pot ajuta la eliberarea tensiunii și la reducerea stresului;

  • Meditație

Realizarea unui tablou cu ață și cuie poate fi o modalitate de a medita prin concentrarea atenției asupra lucrării și a respirației. Aceasta poate ajuta la calmarea minții și la reducerea anxietății;

  • Dezvoltarea abilităților motorii fine

Lucrul cu ață și cuie poate îmbunătăți abilitățile motorii fine, cum ar fi precizia mișcării și controlul mâinii. Aceste abilități pot fi utile în activități precum scrisul sau desenul;

  • Creativitate

Crearea unui tablou cu mâna ta poate fi o modalitate de a-ți exprima creativitatea și de a experimenta cu materialele din fața ta. Aceasta poate ajuta la dezvoltarea imaginației și a gândirii abstracte;

  • Sentiment de realizare

Finalizarea unui tablou cu ață și cuie poate aduce un sentiment de realizare și mândrie pentru munca depusă. Acesta poate îmbunătăți stima de sine și încrederea în abilitățile personale.

De ce tabloul RingString poate fi o activitate excelentă în teambuilding

Există multe activități de teambuilding care pot fi utilizate pentru a îmbunătăți relațiile dintre membrii echipei și pentru a crește colaborarea și comunicarea între ei. Aceste activități pot varia de la jocuri și activități în aer liber până la crearea de tablouri RingString.

În timp ce membrii echipei colaborează pentru a crea un tablou, ei își dezvoltă abilitățile de comunicare și de colaborare. De asemenea, această activitate poate fi o modalitate excelentă de a crea o atmosferă relaxantă și distractivă, în care membrii echipei pot socializa și pot învăța unii despre alții într-un mod neformal.

Prin elaborarea tablourilor cu ață și cuie, membrii echipei pot să-și exprime creativitatea într-un mod diferit de cel obișnuit. Această activitate poate ajuta la dezvoltarea imaginației și a gândirii abstracte, încurajându-i pe membrii echipei să gândească în afara cutiei și să găsească soluții creative la probleme.

Astfel, elaborarea tablourilor cu ață și cuie poate fi o activitate excelentă de teambuilding, care poate îmbunătăți relațiile dintre membrii echipei, poate dezvolta abilitățile de comunicare și de colaborare și poate încuraja creativitatea și gândirea abstractă.

Cât durează să-l finalizezi

În medie, ai nevoie de 6-7 ore pentru a-l finaliza. Nu este necesar sa lucrezi continuu, te poți opri oricând simți nevoia, iar cu ajutorul aplicației poți continua de unde ai rămas. La final, vei fi plăcut surprins de rezultat. Tabloul este elegant, minimalist și versatil în același timp. Este o piesă de decor tridimensională care arată de multe ori mai bine decât orice tablou obișnuit. Modelele realizate din mozaicuri, piese și alte lucruri sunt deja cunoscute de mulți, dar RingString este un lucru nou, fără îndoială miraculos. Surprinde de la început până la sfârșit, se potrivește oricărui gen, iar rezultatul arată rafinat în orice interior.

Tabloul RingString – cadoul creativ pentru fiecare

Toată lumea a trecut prin situații de acest fel cel puțin o dată. Vrei să oferi cuiva un cadou, dar nu știi ce să alegi. Vrei ceva care să aibă sens, să fie unic și personalizat? Alege tablourile RingString și vei uimi persoana de lângă tine cu un cadou original și frumos. Poți dărui kitul sau opera deja gata – decizia îți aparține. 

Se pare că întrebarea “ce să dăruiești persoanei care are totul” este rezolvată cu un astfel de cadou!

Oamenilor moderni, care știu și au văzut multe, le este greu să se surprindă. Tabloul din cuie și fire de ață îi poate ajuta să participe la crearea unor produse originale. Aceste tablouri sunt capabile să devină un decor demn de orice interior.

Nu uita! PROMO 3 + 1 GRATIS la picturi pe numere sau goblenuri cu diamante. Promotia se activeaza automat cand ai 4 produse in cosul de cumparaturi.