Pisici

Pisicile au constituit dintotdeauna unul dintre motivele preferate ale artistilor si scriitorilor. Sculpturi antice si picturi cu imaginea capului unei pisici au fost gasite in multe locuri pe Valea Nilului. Cei care au facut un adevarat cult din portretizarea pisicii au fost japonezii. Unele dintre desene erau atat de realiste, incat in timpurile antice erau considerate a fi magice.

In cultura japoneza, se considera ca daca vei expune pe pereti tablouri cu pisici, acestea vor tine la distanta soarecii si sobolanii. Vestitele preotese din temple intonau incantatii pentru sufletele felinelor.

Pisicile au fost reprezentate in lucrarilor multor artisti de valoare, precum Leonardo da Vinci, Albrecht Durer, Paul Gauguin, Theodore Gericault, William Hogatrh, Edouard Manet sau Pablo Picasso.

Daca si tu te numeri printre iubitorii de arta si de pisici, atunci nu ezita sa imbini cele doua pasiuni. Alege sa-ti pictezi propria pictura pe numere ilustrand o pisica. Criando are o gama diversa de modele, in care pisicile sunt prezentate in diverse ipostaze ale vietii lor. Fie ca alegi un tablou in care felina este surprinsa in miscare, fie ca alegi un model in care toarce tolanita intr-un colt retras, ca sa-ti inspire liniste si relaxare - pictarea panzei alese te va ajuta sa te deconectezi de la problemele zilnice si sa evadezi intr-un univers plin de culoare si energie pozitiva.

In plus, realizarea unui tablou cu tema pisici iti va oferi ocazia sa-ti imbunatatesti tehnica picturala.

Consulta oferta completa si alege pictura pe numere cu pisici care sa te inspire si sa te surprinda de fiecare data cand o vei privi.

KIT PREMIUM 2024

Pictura pe numere Animale 40x50 cm PDP840

Pictura pe numere Animale 40x50 cm PDP840

98.00lei (-9%)
8899lei
Adaugă în coş Adauga la wishlist
( reviewuri)
Produse gasite:2

 

 

 

Nu uita! PROMO 3 + 1 GRATIS la picturi pe numere sau goblenuri cu diamante. Promotia se activeaza automat cand ai 4 produse in cosul de cumparaturi.