Iarna

Iarna este una dintre temele preferate ale tuturor celor pasionati de pictura. Tehnica picturala nu este una chiar usoara, realizarea unui peisaj de iarna implicand un rafinament al detaliului pentru a reusi sa surprinzi jocurile de lumini si umbre si sa oferi ”viata” si energie imaginii pe care iti doresti sa o transpui pe panza.

Criando are o gama variata de seturi pictura pe numere - iarna, cu ajutorul carora sa te bucuri de pasiunea de a picta peisaje puternice, care sa te ”prinda” si sa te invite la visare.

Combinatia de culori si jocurile fascinante de lumini si umbre te vor surprinde si te vor ajuta sa-ti exersezi atat tehnica picturala, cat si atentia si concentrarea.

Consulta oferta completa de picturi / tablouri pe numere cu tematica ”Iarna” si picteaza-ti peisajul preferat! Picteaza si relaxeaza-te! Fie ca alegi sa expui tabloul pictat de tine in propria locuinta, fie ca il vei face cadou unui prieten drag, te vei bucura negresit de aprecieri si vei reusi sa-i surprinzi si sa-i impresionezi pe toti cei care vor avea ocazia sa-l priveasca!

SEVALET CADOU

Pictura pe numere Triptic 120x50 cm, cod PDP5116

Pictura pe numere Triptic 120x50 cm, cod PDP5116

178.99lei (-32%)
11999lei
Adaugă în coş Adauga la wishlist
( reviewuri)
KIT PREMIUM 2024

Pictura pe numere Animale 40x50 cm, Joaca Neasteptata, PDP2341

Pictura pe numere Animale 40x50 cm, Joaca Neasteptata, PDP2341

95.00lei (-7%)
8799lei
Adaugă în coş Adauga la wishlist
( reviewuri)
Produse gasite:2

 

 

 

Nu uita! PROMO 3 + 1 GRATIS la picturi pe numere sau goblenuri cu diamante. Promotia se activeaza automat cand ai 4 produse in cosul de cumparaturi.