Nuduri

Sexualitatea si senzualitatea, la fel ca iubirea, reprezinta una dintre temele clasice pe care le regasim in toate tipurile de arta, fie ca vorbim de literatura, pictura, muzica etc.

In arta, un trup gol poate fi privit ca o expresie a sufletului, o manifestare a erotismului si senzualitatii. Totodata, trupul devine si o reprezentare a eului uman, ca expresie a frumusetii si a perfectiunii sale. In acelasi timp, un trup frumos iti provoaca, pur si simplu, imaginatia si aprinde in tine focul pasiunii.

Criando are o gama diversa de seturi de pictura pe numere cu nuduri, care sa te ajute sa-ti explorezi dimensiunile propriului eu, in timp ce lucrezi la modelul preferat. Fiecare tablou pe care il vei  crea va putea fi admirat si va starni diverse emotii si sentimente in sufletul privitorului, de la vulnerabilitate, senzualitate, iubire, protectie pana la rusine, revolata, manie etc.

Exploreaza-ti universul intim si exerseaza-ti tehnica de pictura cu ajutorul unui astfel de tablou, apoi bucura-te de rezultat. La final, poti expune tabloul pe peretii locuintei tale sau il poti face cadou. Alege modelul preferat, comanda produsul si bucura-te de experienta!

Produse gasite:0
Nu uita! PROMO 3 + 1 GRATIS la picturi pe numere sau goblenuri cu diamante. Promotia se activeaza automat cand ai 4 produse in cosul de cumparaturi.