Moto

Ca sa fii pasionat de motociclete nu trebuie neaparat sa ai si permis de conducere moto! Bucura-te de aventura pe doua roti la orice varsta, indiferent daca ai sau nu carnet, in timp ce iti transpui pasiunea in culori.

Criando iti pune la dispozitie o oferta vasta de seturi de pictura pe numere cu motocicleta, astfel incat sa poti ”evada” si sa te bucuri de experienta pe doua roti, mental. Realizarea unui tablou care sa aiba ca subiect pasiunea ta pentru motoare si o plimbare pe motor are mai multe lucruri in comun, decat ai putea crede, cu aventura pe doua roti, astfel:

  • Concentrare – atat pe motor, cat si atunci cand pictezi, este nevoie de atentie maxima. Atunci cand esti pe motor, trebuie sa fii atent la drum, sa nu provoci vreun accident si sa eviti eventualele pericole. In timp ce pictezi, pentru a realiza un tablou demn de un pictor desavarsit, trebuie sa fii atent la coduri, numere, astfel incat sa aplici culorile conform indicatiilor si numerelor de pe panza;
  • Meditatie – plimbarile pe doua roti te ajuta sa evadezi fizic din cotidian si timp pentru a te gandi la ceea ce te framanta. In timp ce asterni culorile pe panza, experimentezi un sentiment similar cu cel de pe motor si iti oferi un spatiu in care mintea ta sa poata explora in voie;
  • Relaxare – ambele activitati te ajuta sa uiti de probleme si sa te destinzi.

Consulta oferta completa de tablouri pe numere care au ca tema motocicletele si da-ti frau liber imaginatiei. Criando iti garanteaza produse de cea mai buna calitate, astfel incat sa te bucuri pe deplin de experienta si rezultat!

Produse gasite:0

 

 

 

Nu uita! PROMO 3 + 1 GRATIS la picturi pe numere sau goblenuri cu diamante. Promotia se activeaza automat cand ai 4 produse in cosul de cumparaturi.