Maci

Macii sunt florile ce au legende in aproximativ toate culturile lumii, existand chiar convingerea ca ar putea fi cea mai veche planta. Macul a fost considerat un simbol al somnului, fiind numit de arabi ”tatal somnului”. Primele dovezi scrise despre existenta macului sunt de acum aproape sapte milenii, pe tablitele sumeriene gasite pe teritoriul actual al Irakului. Sumerienii il numeau ”planta fericirii”. In Grecia Antica, floarea de mac simboliza bogatia si fertilitatea. Totodata, era considerat protectorul iubirii.

In Roma Antica, macii erau prezenti in practicile funerare, insa apoi, rosul intens al acestora a fost asociat cu dragostea.

In traditia medievala crestina, se credea ca macul a aparut din sangele unor sfinti martiri.

Macii sunt fascinanti si rosul lor intens te prinde ca intr-o capcana. Fragili si misteriosi, macii vrajesc deopotriva copii si adulti.

Daca si tu iubesti aceste flori, bucura-te de fragilitatea si misterul lor, cu ajutorul unor picturi pe numere cu maci! Comanda un set de pictura pe numere maci si realizeaza-ti propriul tablou, care sa-ti aduca aceste flori in casa tot timpul anului! Iubire, fericire si credinta – valori care sa-ti guverneze caminul si viata mereu!

Produse gasite:0
Nu uita! PROMO 3 + 1 GRATIS la picturi pe numere sau goblenuri cu diamante. Promotia se activeaza automat cand ai 4 produse in cosul de cumparaturi.