Lavanda

Lavanda este considerata simbolul feminitatii eterne. Aceasta este considerata un simbol al tandretei si feminitatii, ce te seduce cu mirosul puternic si imbietor.

Evadeaza din griul cotidian si relaxeaza-te pictand nesfarsite campuri cu lavanda. Astfel, te vei incarca cu energie buna si vei reusi sa te deconectezi de la problemele zilnice.

Eleganta si caldura culorilor te vor binedispune si, totodata, te vor ajuta sa-ti imbogatesti tehnica picturala. Florile mici de lavanda iti solicita din plin atentia si iti vor oferi posibilitatea sa explorezi diferite nuante de violet, astfel incat sa reusesti transpui in culori misterul, linistea si echilibrul pe care aceasta minunata floare le transmite.

Criando are o gama variata de seturi pictura pe numere cu lavanda, astfel incat sa poti descoperi aceasta minunata floare in toata maretia ei. Consulta oferta completa si comanda kitul complet care raspunde cel mai bine nevoii tale spirituale.

Picteaza si relaxeaza-te, apoi bucura-te de rezultatul muncii tale. Expune tabloul  in locuinta ta si lasa-ti munca admirata! Cu siguranta, tabloul iti va inveseli incaperea si va atrage bunastare asupra caminului tau! Totodata, un tablou cu tema lavanda, pictat chiar de tine, poate fi un cadou inedit si original!

KIT PREMIUM 2024

Pictura pe numere Toamna 40x50 cm PDP2488

Pictura pe numere Toamna 40x50 cm PDP2488

98.00lei (-10%)
88lei
Adaugă în coş
( reviewuri)
Produse gasite:1
Nu uita! PROMO 3 + 1 GRATIS la picturi pe numere sau goblenuri cu diamante. Promotia se activeaza automat cand ai 4 produse in cosul de cumparaturi.