Flori

Fiecare artist isi inmoaie pensula in suflet si picteaza natura proprie in picturile sale”, spunea Henry Ward Beeker. Poate nu esti un pictor desavarsit, dar pasiunea pentru culoare ti-o poti exprima acum si o poti pune pe panza cu ajutorul tehnicii de pictura pe numere flori.

Evadeaza din griul cotidian si abandoneaza-te in universul plin de culoare si libertate al florilor. Daca nu fizic, macar imaginar, in timp ce le dai viata pe panza de pictat. Abandoneaza-te in tehnica picturii si acorda atentie maxima fiecarui detaliu. Amesteca culorile, traseaza liniile si marcheaza zonele de umbra cu precizia unui specialist – simplu si usor, cu indicatiile regasite in chitul de pictura pe numere complet.

Criando iti ofera o gama diversa de modele exclusive de tablouri pe numere, cu tematica flori. Lasa-te sedus de abundenta de culori si relaxeaza-te pictand ca un profesionist. Cu ajutorul picturii pe numere, acest lucru este posibil!

Consulta oferta completa si alege tablourile care te inspira si profita de ocazie pentru a uita de stresul si rutina zilnica.

 

De ce sa alegi pictura pe numere flori?

Pictura florilor poate parea banala, insa necesita multa atentie, precizie si concentrare. Tehnica picturii florilor este una speciala. In plus, rezultatul si bogatia de culori folosite in realizarea tablourilor iti vor da o stare de bine si te vor incarca cu energie pozitiva.

 Poti alege sa pictezi flori: 

  • din pasiune – poti opta pentru a iti realiza propriile picturi pe numere cu flori, pe care sa le expui pe peretii locuintei tale. Astfel, bucuria va fi dubla. In momentul realizarii tabloului, te vei bucura sa evadezi in universul multicolor al florilor, iar dupa finalizare, ori de cate ori iti vei ”lovi” privirea de el, te vei reincarca cu acea energie pozitiva. In plus, poate fi si o realizare cu care sa te mandresti in fata prietenilor sau a familiei. Sau poate fi chiar un cadou inedit pe care sa-l oferi unei persoane dragi;
  • pentru a exersa tehnica – daca iti doresti sa faci pictura la nivel profesionist, atunci exersarea tehnicii cu ajutorul picturii pe numere este o solutie eficienta. Vei invata, totodata, tehnica prin care poti sa faci treceri elegante de la o nuanta mai inchisa la una mai deschisa.

 

Ponturi pentru realizarea unor tablouri demne de un profesionist:

  • In cazul picturii florilor, este indicat sa incepi cu pictura fundalului. In caz contrar, risti sa treci accidental cu vopsea peste petalele deja pictate sau risti sa creezi un contur inestetic de jur imprejurul acestora.
  • Invaluie florile intr-o lumina dramatica. Pentru ca florile sa fie cat mai captivante, va trebui sa inveti cum sa deschizi la culoare o nuanta pentru zonele luminoase ale petalelor si cum sa inchizi la culoare nuanta petalelor din zonele umbrite.

Fie ca alegi sa pictezi o vaza cu flori, un camp cu maci scaldat intr-un asfintit de soare, fie strazi si case ”imbracate” in flori, cu siguranta te vei bucura din plin de experienta.

Consulta acum oferta completa de pictura pe numere cu flori si alege tabloul preferat. Spor la pictat! Kit complet! Nu mai ai nevoie decat de timp si inspiratie!

Produse gasite:0