Elefanti

Elefantii sunt creaturi minunate, cu o simbolistica profunda. Ei semnifica putere regala, forta, suprematie, dar si rabdare, smerenie, demnitate.

Realizeaza o pictura pe numere cu elefanti, pe care sa o asezi pe peretele casei tale, si iti va aduce mereu aminte de aceste valori puternice. Acest lucru poate avea un mare impact asupra personalitatii si spiritualitatii tale.

Un tablou iti poate schimba radical starea de spirit; in zilele mai grele iti poate reda puterea si energia, in zilele in care nu ai cea mai buna dispozitie iti poate aduce o pata de culoare in suflet s.a.m.d.

O astfel de pictura pe numere deosebita poate fi un mod de relaxare, de calmare. Pictand, te poti elibera de energiile negative, intrucat intri intr-o lume a culorilor.

Criando.ro ti-a pregatit seturi de picturi diverse, in diferite culori si modele, pentru a putea sa alegi exact ceea ce este pe placul tau.

Alege o pictura pe numere infatisand animale speciale, care sa te reprezinte si sa iti aduca buna dispozitie de fiecare data cand o privesti!

Produse gasite:0

 

 

 

Nu uita! PROMO 3 + 1 GRATIS la picturi pe numere sau goblenuri cu diamante. Promotia se activeaza automat cand ai 4 produse in cosul de cumparaturi.