Craciun

Craciunul este, fara indoiala, cea mai frumoasa perioada a anului, in care bucuria de a darui este prezenta in orice gand sau gest. Poti pastra aceasta amintire pentru tot parcursul anului, cu ajutorul unui tablou tematic.

Criando are o gama vasta de seturi de pictura pe numere cu tema Craciun, astfel incat sa iti poti realiza singur decorurile pentru acea perioada a anului.

Culoare, atmosfera si emotie! Toate intr-un tablou realizat chiar de tine, cu ajutorul kitului nostru complet. Produsele din gama Criando sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate si se fac remarcate prin rezistanta, durabilitate, cat si preturi extrem de bune.

Consulta oferta completa de tablouri cu tema aceasta (picturi pe numere - Craciun) si alege modelul care iti face sufletul sa vibreze. Picteaza, relaxeaza-te si, la final, expune-ti opera de arta in locuinta proprie. Ori de cate ori il vei privi, iti vei aminti de sentimentul acela de bine si liniste, care invaluie perioada sarbatorilor de iarna! Acest set de pictura poate fi si un cadou original.

Produse gasite:0

 

 

 

Nu uita! PROMO 3 + 1 GRATIS la picturi pe numere sau goblenuri cu diamante. Promotia se activeaza automat cand ai 4 produse in cosul de cumparaturi.