Cai

Considerat un animal nobil si inteligent, calul este simbolul curajului, al gratiei si vitezei, simbolizand focul si cerul! In cultura romaneasca, acest animal este simbolul bunastarii! Calul a reprezentat intotdeauna un ajutor in gospodarie, fiind si un prieten credincios atat in muncile campului (arat si semanat), in zile de sarbatoare, cat si in vreme de razboi. Drept urmare, pictorii din toate timpurile au fost atrasi si impresionati de maretia cailor si i-au transformat in muzele lor.

Titian, Andrea Mantegna, Rafael si chiar Leonardo da Vinci sunt doar cativa dintre pictorii care au surprins maretia cailor in tablourile lor.

Unele dintre cele mai faimoase picturi cu cai de pana acum au fost create de artistii francezi Théodore Géricault si Eugène Delacroix, care au reusit sa surprinda aceste animale nobile in multe dintre lucrarile lor.

Calca si tu pe urmele marilor pictori si realizeaza-ti propriul tablou cu cai. Criando are o gama diversa de seturi de picturi pe numere cu cai, astfel incat sa te poti bucura de o experienta completa a pictatului. Consulta oferta si comanda-ti kitul preferat. Picteaza si relaxeaza-te!

KIT PREMIUM 2024

Pictura pe numere Animale 40x50 cm PDP52

Pictura pe numere Animale 40x50 cm PDP52

98.00lei (-9%)
8899lei
Adaugă în coş Adauga la wishlist
( reviewuri)
Produse gasite:1

 

 

 

Nu uita! PROMO 3 + 1 GRATIS la picturi pe numere sau goblenuri cu diamante. Promotia se activeaza automat cand ai 4 produse in cosul de cumparaturi.