Bujori

Bujorul, denumit si ”regele florilor”, este originar din China si are un rol extrem de important in numeroase traditii si ritualuri.

Bujorul este vazut ca simbol al bogatiei, prosperitatii si sanatatii. In Japonia, bujorii sunt asociati cu onoarea si curajul. Totodata, bujorii sunt si un simbol al norocului, prieteniei si frumusetii. Mai mult decat atat, se presupune ca prezenta bujorilor in casa aduce armonie si fericire in cuplu.

Tablourile cu bujori sunt delicate si atragatoare, iar energia florilor ilustrate reuseste sa treaca dincolo de panza. Acum, poti sa-ti realizezi propriul tablou in care sa surprinzi magia acestor flori minunate cu ajutorul seturilor de pictura pe numere cu bujori.

Criando are o gama diversa de tablouri pe numere, pe placul tuturor iubitorilor de pictura. Fie ca iti place sa pictezi flori, peisaje, fie portrete – in oferta Criando vei intalni tablouri cu bujori care sa raspunda dorintelor tale. Consulta oferta completa si comanda setul de pictura care te fascineaza. Bucura-te de experienta, incarca-te cu energie pozitiva si, la final, poti alege daca pastrezi tabloul sau il faci cadou unui prieten drag. Simplu, inedit si rafinat!

Produse gasite:0
Nu uita! PROMO 3 + 1 GRATIS la picturi pe numere sau goblenuri cu diamante. Promotia se activeaza automat cand ai 4 produse in cosul de cumparaturi.