Bufnite

Bufnitele au o puternica reprezentare in mitologie, ele fiind deopotriva simbolul intelepciunii, cat si al mortii. In Orient, bufnita este unul dintre cele mai vechi simboluri si este prezenta pe diverse obiecte de cult sau a fost trecuta pe diverse insemne regale, in diverse epoci. In China Antica, bufnita semnifica vitalitate, forta si energie. In Feng Shui, aceasta reprezinta bunastare si confort, fiind recomandata integrarea ei in locuinta, cu ajutorul obiectelor decorative.

Un tablou care sa aiba ca subiect aceasta pasare si care sa-ti aduca bunastarea in camin este o idee geniala. Mai ales daca iubesti cultura Feng Shui si ai ales sa-ti decorezi locuinta in acest stil. Acum, poti chiar sa-ti realizezi singur tabloul! Criando are o gama vasta de seturi de pictura pe numere cu bufnita, astfel incat sa poti gasi reprezentarea cea mai potrivita pentru tine si locuinta ta.

Consulta oferta completa de tablouri cu bufnite si comanda produsul care te ”agata” si te provoaca. Produsele Criando se remarca prin calitate, durabilitate si preturi competitive. Da viata propriului tablou, expune-l in locuinta si cu siguranta rezultatul va fi apreciat si admirat de toti cei care iti vor calca pragul casei.

Produse gasite:0

 

 

 

Nu uita! PROMO 3 + 1 GRATIS la picturi pe numere sau goblenuri cu diamante. Promotia se activeaza automat cand ai 4 produse in cosul de cumparaturi.