Buddha

Buddha a fost unul dintre putinii oameni care au atins pragul iluminarii, deci reprezentarile acestuia au rolul de a trezi in tine incercarea de cunoastere de sine, de a deveni cea mai buna versiune a ta.

Articolele budiste nu au doar rol de obiect decorativ, ele sunt un simbol spiritual de pace interioara si echilibru. Se spune ca reimprospateaza energia din casa si pot functiona ca masuri de protectie care te insotesc in calatoria ta spirituala. In aceasta calatorie iti vei gasi fericirea absoluta si iluminarea.

Acestea sunt considerate simboluri de bun augur, care conduc la success si aduc belsug. Criando are pentru tine seturi de pictura pe numere Buddha (Spiritualitate), care te conduc spre o lume noua, o lume a spiritualitatii, plina de bucurie, prospetime si energii pozitive.

Alege sa cumperi seturile de picturi cu tematica budista, care iti vor dezvolta latura spirituala si vor aduce in casa ta noroc si spor!

Produse gasite:0

 

 

 

Nu uita! PROMO 3 + 1 GRATIS la picturi pe numere sau goblenuri cu diamante. Promotia se activeaza automat cand ai 4 produse in cosul de cumparaturi.