Flori

Florile sunt o bucurie pentru oricine, indiferent de locul in care ai ocazia de a le intalni. Criando iti ofera oportunitatea de a-ti surprinde apropiatii cu o noua modalitate de a se bucura de acestea: goblenul cu diamante cu flori drept cadou, de ce nu?

Daca iubesti sa cosi goblenuri traditionale, acum ai ocazia de a imbina dragostea pentru flori cu hobby-ul tau, la un alt nivel. Astfel, vei avea ocazia de a te relaxa in timp ce lipesti pietricele de diamant pentru realizarea unui goblen cu flori.

Fie ca alegi un goblen cu floarea preferata, fie unul cu buchete multicolore, cu siguranta te vei bucura si te vei relaxa, aceasta pasiune devenind si o terapie pentru minte si suflet. Lipeste pietricelele de diamant, completeaza tabloul si bucura-te de rezultat! Peretele pe care va fi expus va fi un punct de atractie in locuinta ta, fara indoiala. In plus, un astfel de goblen poate fi un cadou original si inedit pe care-l poti oferi iubitei, mamei sau unui prieten apropiat.

Consulta oferta completa si alege tema preferata! Criando iti garanteaza seturi complete, realizate din materiale de calitate superioara!

Produse gasite:0