Animale

Animalele sunt o inspiratie si prezente in toate operele de arta, fie ca vorbim despre literatura, pictura, sculptura etc. Astfel, ele nu ar fi putut lipsi nici din realizarea goblenurilor.

Criando are o gama variata de goblenuri cu diamante cu animale, pentru toti iubitorii necuvantatoarelor. Realizarea unui goblen cu aceasta tema iti va permite sa explorezi senzatiile si emotiile pe care ti le transmite animalul preferat. De exmplu, daca vei alege un goblen cu un cal, iti vei da sansa de a explora intreaga paleta simbolistica a acestui animal. Acesta este considerat de multi a fi simbol al inconstientului, al dorintei nestavilite. In schimb, daca vei alege sa lucrezi un goblen cu un leu, iti vei da ocazia de a medita si a te inspira din puterea si curajul acestui animal.

In oferta magazinului nostru online, vei gasi o multime de modele de goblenuri cu diamante care au ca subiect central animalele. Consulta oferta completa si comanda articolul care te inspira si te atrage. Lipeste si relaxeaza-te! Lasa-te cuprins de magia diamantelor si inspira-te din forta impresionanta a animalelor!

Produse gasite:0
Nu uita! PROMO 3 + 1 GRATIS la picturi pe numere sau goblenuri cu diamante. Promotia se activeaza automat cand ai 4 produse in cosul de cumparaturi.