Coșul meu

0 produse
Prima pagină Articole

Articole

Culorile anului 2018

Daca in acest an vei imbraca rochia alba de mireasa, cu siguranta visezi la o nunta speciala in care tu sa te simti o adevarata printesa! Pentru ca invitatii sa exprime “wow” la nunta ta, lasa-te inspirata si de culorile anului 2018 si alege-o pe cea care te inspira in alegerile tale.  

Citește în continuare →

Ce mesaj transmite o bijuterie

 

O bijuterie este mai mult decât un accesoriu. Este un talisman, este un simbol al aprecierii, este un obiect ce te poate însoți oricând, este o amintire ce nu își va pierde niciodată strălucirea. O bijuterie din aur poate crea o conexiune puternică între cel care o oferă și destinatar. Iar în funcție de materialele din care este alcătuită și contururile sale, aceasta poate fi înzestrată cu diverse semnificații.

Citește în continuare →

Butonii de camasa

Doamnelor, acest ghid este foarte bun și pentru dumneavoastră. E destul de greu să găsești un cadou potrivit pentru un bărbat, cu atât mai mult pentru un bărbat cu gusturi fine. Noi vă facem o propunere care nu va da greș, singurele accesorii acceptabile pentru un gentleman în costum sunt ceasul, acul de cravată, batista și butonii. Cu toate acestea, pe cât pare de simplu, pe atât este de complicat să alegi perechea potrivită de butoni. Ei pot avea o importanță sentimentală foarte mare, să dăruiești o pereche de butoni este considerat un gest aproape intim.

Citește în continuare →

Ce bijuterii ți se potrivesc în funcție de zodie?

Concret, astrologia te poate ajută să vezi realitatea în ansamblul ei, holistic, depăşind limitările viziunilor materialiste, care nu ţin cont de cauzele profunde ale lucrurilor. Toate lucrurile din Univers alcătuiesc un întreg, un tot, iar această relaţie între ele permite cunoaşterea lor prin metode intuitive cum este şi astrologia.

Citește în continuare →

Cum identificăm mărimea inelului?

Inelele sunt bijuterii minunate. Ele au un rol extrem de important în viața de cuplu și nu numai. Un inel spune te iubesc, un inel spune ești frumoasă, un inel spune vei fi soția mea, un inel spune ești cea alături de care vreau să îmi trăiesc întreaga viață. Ele sunt simbolul unui nou început și a infinității!

Citește în continuare →

De ce se înegrește argintul?

​Una dintre cele mai mari probleme pe care atât doamnele cât și domnii le întâmpină atunci când poatră bijuterii din argint este înegrirea acestuia!

De ce se înegrește? Este proastă calitatea argintului? 

Nu, argintul original e normal să se înegrească după o perioadă, dar nu din cauza materialului ci din cauza celorlalte lucruri care acționează din exterior asupra argintului. Citeste tot articolul pentru a afla motivele pentru care acesta înegrește.

Citește în continuare →
Pagina 1 din 1
«1»