Articole

Ce bijuterii ți se potrivesc în funcție de zodie?

Data: 08 Septembrie 2016

Concret, astrologia te poate ajută să vezi realitatea în ansamblul ei, holistic, depăşind limitările viziunilor materialiste, care nu ţin cont de cauzele profunde ale lucrurilor. Toate lucrurile din Univers alcătuiesc un întreg, un tot, iar această relaţie între ele permite cunoaşterea lor prin metode intuitive cum este şi astrologia.

Citește în continuare →

Cum identificăm mărimea inelului?

Data: 08 Septembrie 2016

Inelele sunt bijuterii minunate. Ele au un rol extrem de important în viața de cuplu și nu numai. Un inel spune te iubesc, un inel spune ești frumoasă, un inel spune vei fi soția mea, un inel spune ești cea alături de care vreau să îmi trăiesc întreaga viață. Ele sunt simbolul unui nou început și a infinității!

Citește în continuare →

De ce se înegrește argintul?

Data: 30 August 2016

​Una dintre cele mai mari probleme pe care atât doamnele cât și domnii le întâmpină atunci când poatră bijuterii din argint este înegrirea acestuia!

De ce se înegrește? Este proastă calitatea argintului? 

Nu, argintul original e normal să se înegrească după o perioadă, dar nu din cauza materialului ci din cauza celorlalte lucruri care acționează din exterior asupra argintului. Citeste tot articolul pentru a afla motivele pentru care acesta înegrește.

Citește în continuare →
«1»Pagina 1din 1
Sus